Thursday 14 August 2014

Summer course.. Letní kurz.. 2014

EN

Hi friends..
wooow.. time is running by and I can´t believe its already thursday of the second week of our course. On one side for many of us it´s quite working time - but there is a huge difference comparing what you probably know as a work - one has joy all the time, amazing people and friends around wanting to help and possibility to have a rest whenever its really needed.. You can imagine it´s actually more like playing games with friends :D..
Last night I was first time in charge of floor cleaning in the kitchen. Its in the night when everything is ready (11pm and later). One has to spray it all around with water tube and desinfection (that was my task) and to brush and wipe the floor, move stuff from here to there and back etc.. As team we do it every night so I had an idea how to do it but still was exciting! ;) (and we even had this delicious HOT pumpkin - ginger soup on the beginning :D )

CZ

Drazí přátelé..
wooow.. čas prolétává kolem a nemůžu ani věřit tomu, že je už čtvrek druhého týdne našeho kurzu. Na jednu stranu pro mnoho z nás spoustu práce  - ale je veliký rozdíl od toho, co si asi většina z Vás zná pod pojmem práce - člověk si to celou dobu užívá s radostí a úžasnými lidmi a přáteli kolem sebe, kteří chtějí pomáhat, a také s vědomím, že kdykoli je opravdu potřeba, může si dát pauzu a odpočinout si.. Můžete si představit, že to je spíše pocit, že hrajete hru s přáteli.. :D
Minulou noc jsem poprvé měla na starosti mytí podlahy v kuchyni. Probíhá v noci jji po 23 hodině, když je všechno hotové. Musí se celá postříkat vodní pistolí a desinfekcí (to byl můj úkol) a vykartáčovat, setřít stěrkou, přesunout různé věci odsud tam a zpátky atd.. Jako tým to děláme každou noc, takže jsem tušila, co mám dělat, ale stejně to bylo vzrušující! ;) (a dokonce jsme na začátku měli výbornou HORKOU dýňovo - zázvorovou polévku :D )

No comments:

Post a Comment