Saturday 30 August 2014

To Karma Guen... Do Karma Guenu..

EN

So..on thursday after dinner we left EC and took a way to KG. The crew was Micha, Markus, Stephan and me.. (Simon told me I was crazy to join THEM.. but it was simply too tempting - being in KG again, the hot weather, the advanturous road trip experience.. ;) ) 
And it went just totally relaxed, with good music and meditation in my case.. I loved to watch all the little villages in France since we went the unpaid roads - the small ones trough the countryside. We did a short stop in Dagpo Kagyu Ling in France, was interesting to see and feel the place.. 
In one point, very close to a Spain border we got to Atlantic ocean and so we stoped for a coffee and a BATH in my case :D. Quick one but still - I couldn´t  waste this possibility, you can imagine ;) Was lovely.. and refreshing :)
Because guys were amazing and were driving without a break the whole way after 31h we got to the final destination, Karma Guen.. and quite soon to the real bed! 
Its amazing here and you know what? It´s REALLY WARM.. i have almost forgotten how that feels ;) Sending you a huge arms full of sun.. kisses.. 

CZ

Takže.. ve čtvrtek po večeři jsme opustili EC a vydali se směrem do KG.. Posádka byla Micha, Markus, Štefan a já.. (Simon se mi zeptal, jestli jsem se nezbláznila, jet s NIMI.. ale prostě to bylo příliš lákavé - být opět v KG, horko, dobrodružná cesta autem.. ;) ) 
A bylo to úplně v klidu, se skvělou hudbou a meditací, v mém případě.. Miluji pozorovat všechny ty malé vesničky ve Francii, jelikož jsme jeli mimo placené silnice a tedy většinou přes venkov. Na krátko jsme se zastavili v Dagpo Kagyu Lingu ve Francii, bylo zajímavé tohle místo vidět a cítit..
V jednu chvíli, velmi blízko španělským hranicím, jsme se dostali k Atlantiku, a tak jsme zastavili na kafe a na vykoupání se, v mém případě :D. Rychlou, ale přesto - nemohla jsme promarnit takovou příležitost, jak si umíte představit ;) Byla skvělá..a osvěžující :) 
Protože chlapi byli skvělí a řídili celou dobu bez přestání, dostali jsme se na místo určení, do Karma Guenu, po necelých 31 hodinách jízdy.. a velice záhy do opravdové postele! 
Je úžasné tu být a víte co? Je tu OPRAVDU TEPLO.. skoro už jsem zapomněla, jaký to je pocit ;) 
Posílám obrovskou náruč plnou slunce.. líbám.. 

Packing.. which means to get in ALL of the stuff you can see out there.. and guys really managed that, amazing.. :)
Balení.. což znamená dostat do auta opravdu VŠECHNO co vidíte.. a kluci to opravdu dali, neuvěřitelný.. :)

During last dinner EC.. friends.. Mauric, Jonas, Aňa and my huge help Lisa..  thank guys!
Během poslední večeře v EC.. kamarádi.. Mauric, Jonas, Aňa a moje obrovská pomoc Lisa.. děkuji!


During the last dinner EC.. Lada, our "princess" (Czechs understand).. yeah, dont expect a boring experience! :-* ..dear Simon and Markushka around.. 
Během poslední večeře v EC.. Lada, naše "princezna" (Češi pochopí).. jeep a opravdu neočekávejte nudné zážitky! :-* ..s milovaným Simonem a Markushkou.. 

First impressions of Karma Guen after waking up.. 
První dojmy v Karma Guenu po probuzení.. 

The view is simply still amazing..
Výhled je prostě stále neuvěřitelný..

Me, here! :)
Já, tady! :)

2 comments:

  1. So what to say Pavla, see you there at the 26th of september ;-)

    ReplyDelete
  2. :) ..say its perfect :D .. i have to leave at 11th so we wont meet this time.. many greetings to you, Patrick.. !

    ReplyDelete