Sunday 28 September 2014

Bit of busy time again.. Opět trošku zaměstnaná..

EN

Hi friends.. Im sorry not keep you in touch so much lately. Its been just pretty busy during those days again. I came to Karma Guen, Spain, at the beginning of the 8th karmapa course and ended up in kitchen - dish washing departement - surprisingly :D Almost all friends showed up at this event too so it was lovely to see all those faces and talk to many of you..
It was great time with dishes again since a "dish washing crew" turned out to form quite quickly and without any efford. And guys, you were amazing! Most of the time I just kept an eye on the place.. :)
.. and yes, I gonna finish our hitchhiking experience story soon..

CZ

Ahoj kamarádi.. omlouvám se, že o sobě nedávám poslední dny moc vědět. Opět  byly poslední dny celkem nabitý. Přijela jsem do Karma Guenu, do Španělska, na začátku kursu 8mého karmapy a skončila jsem v kuchyni - oddělení mytí nádobí - překvapivě :D Objevili se tu skoro všichni přátelé a bylo skvělé vidět všechny ty tváře a mluvit s Vámi.
S nádobím byla opět zábava, jelikož se ukázalo, že "posádka mytí nádobí" se zformovala velmi rychle a bez většího úsilí. A lidi, byli jste úžasný! Většinu času jsem jen dávala pozor, že všechno hladce běží.
..a ano, brzy už dopíšu náš stopovací příběh..
Amazing view..
Neuvěřitelný výhled..
Glimpse of camping situation.. 
Střípek z pohledu kempování..
Gompa..
Gompa..

No comments:

Post a Comment