Tuesday 2 September 2014

Bit of planning.. Trošku plánování..

EN 

Althought Im avoiding planning of the future several possibilities began to clarify.. As I happened to be in Spain right now I gonna flight to Prague for my dad´s birthday in two weeks - we will have a beautiful family weekend in Šumava.. :)
Next destination is - to my suprise - again Germany and Allgau since it seems I gonna have a job there for some months. Yep, its unexpected. I was not even thinking about this possibility but obviously it has found me ;) A hungarian friend of mine, the head chef, asked me and one more girl to help him in a kitchen of a small pension close by. There is a new owner and this chef is supposed to run the kitchen and basically all the food tasks.. I talked with the owner the day after and all seems to be agreed if nothing changes. So lets see what will really happen.. And to not forget - the basic idea why i agreed with the job is to save some more money for futher travels..

CZ

Ačkoli se vyhýbám plánování do budoucna, několik možností se začalo vyjasňovat.. Jelikož se právě nacházím ve Španělsku, za dva týdny poletím do Prahy, kvůli taťkovo narozeninám - budeme mít krásný rodinný víkend na Šumavě.. :)
Další destinací je - k mému překvapení - opět Německo a Allgau. Vypadá to, že tam budu mít dalších několik měsíců práci. Ano, je to nečekané. Ani jsem o této možnosti neuvažovala, nicméně mi očividně našla ;) Kamarád z maďarska, šéfkuchař, oslovil mě a ještě jednu kamarádku, abychom mu pomáhaly v kuchyni jednoho malého penzionku poblíž. Penzion má nového majitele a tento šéfkuchař povede kuchyň a celkově vše jídla se týkající.. Další den jsem mluvila s majitelem a domluvili jsme se, pokud se nic ještě nezmění. Takže uvidíme, co se nakonec vyklube.. A abych nezapomněla - hlavní myšlenka, proč jsem souhlasila s touhle prací, je ušetření nějakých penízků na další cestování..

A view in front of the pension.. 
Výhled od penzionu..

...and more..
...a více..

No comments:

Post a Comment