Tuesday 29 July 2014

Crazy morning.. and more fun around..

EN

On sunday morning there was a running race, in the hilly terain (routes 15 or 25 km) of Allgäu.. As the track goes next by our place here we have made a little cheer up and refreshment point for last years including this one. Opposite the last year´s hot sunny weather it was rather cold and rainy morning this time. Despite of it a lot of runners took part in the competition and were really amazing! Our role was loud music, shouting cheers and cups of water for thirsty ones.. 
It felt like morning disco party and definitely worked to wake ones up! :-D Don't know who enjoyed it more if the runners or our support crew.. ;-)

CZ

V neděli ráno se tu v kopcích Allgäu konal běžecký závod (trasy 15 a 25 km).. Jelikož trasa vede kolem našeho centra, v posledních letech, včetně tohoto roku, organizujeme u cesty malé povzbuzení a občerstvení. Na rozdíl od minulého roku, kdy bylo horko a slunečno, tentokrát bylo spíše chladné a deštivé ráno. Přesto závodilo hodně běžců a byli skvělý. Naší rolí byla hlasitá hudba, pokřikování povzbudivých hesel a kelímky s vodou pro žíznivé..
Člověk se cítil jako na ranní diskotéce a jako budíček to rozhodně zafungovalo! :-D Nevím, kdo si to užíval více, jestli běžci nebo naše podporující posádka.. ;-)



No comments:

Post a Comment