Wednesday 16 July 2014

Where am I? .. Kde to jsem?

EN

Many of  you keep asking me about the place where Im staying. So here you are: Im staying next by Immenstadt in Allgau, Bayern, Germany. There is our lovely Europe centre of diamond way buddhism. You can have a look here - http://europe-center.org/ - to have better idea what Im talking about. And why this place? There is several reasons:
  • First I can help with the organization of the huge summer course - http://summercourse.ec/ - we are having here every year. But don´t expect something like boring frustrating working realm. In fact it´s simply selfish to be here and work because it´s FUN!..exciting time full of challenges, friendships, exchanges of experiences.. in relaxed atmosphere with friends around. 
  • Second - since we are staying here mostly in a tent - it´s like two months long summer camp and you know I love it! To that this magical place - you have seen the photos, don´t you :) .
  • Third - yeah, I have Simon here, my amazing boyfriend. Nothing more to add I guess.. ;)
And to complete this thema - what am I actualy doing? Well if I write Im astonishingly happy enjoying every moment as the best holidays I won´t be lying ;). But to answer the "practical" question. Im basically helping in the kitchen. I keep my eye on dish washing once a day - my "official" job. Occasionally helping with food preparation (Up to now we are around 50 people during the week and 150 for the weekend - and it´s getting bigger! ;) ) or some cleaning around. Yeah and as well meditating, eating, chatting with friends and.. you can easily imagine.. ;)

CZ

Mnoho z Vás se mi ptá, kde že to vlastně jsem. Takže: momentálně pobývám u Immenstadtu v Allgau, Bavorsko.. Je tu naše milované Evropské centrum budhismu diamantové cesty. Pro lepší představu můžete kouknout sem - http://europe-center.org/cz/ ...A proč právě tohle místo? Tady je několik důvodů: 
  • Za prvé tu mohu být nápomocná při organizaci velikého letního kurzu, - http://summercourse.ec/cs/  - který tu každoročně pořádáme. Ale neočekávejte nudnou a flustrující pracovní atmosféru. Ve skutečnosti je být tady a pracovat prostě a jednoduše sobecké, protože je to ZÁBAVA! ..neuvěřitelné období plné výzev, přátelství, výměny zkušeností a zážitků.. v příjemné uvolněné atmosféře, obklopena přáteli. 
  • Za druhé - jelikož tady většinu času spíme ve stanu - je to jako dvouměsíční letní tábor a Vy víte, že to zbožňuji! K tomu to magické místo - však jste viděli fotky :) .
  • Za třetí - aaano, mám tu Simona, mého úžasného přítele. Myslím, že tady není co dodávat.. ;)
Abych uzavřela toto téma - a co že to tady tedy vlastně konkrétně dělám? No když napíši, že si nestoudně užívám každý okamžik jako ty nejlepší prázdniny, nebudu lhát. Ale abych zodpověděla tu "praktickou" otázku. Převážně pomáhám v kuchyni. Moje "oficiální" práce je jednou denně dohlížet na mytí nádobí po obědě. Někdy také pomáhám s přípravou jídla (do dneška je nás tady tu asi 50 lidí během týdne a 150 o víkedu - a čísla už budou jen narůstat! ;) ) či s úklidem. Jo a samozřejmě medituji, jím, klábosím s přáteli a ... no však to už si umíte představit.. ;)

No comments:

Post a Comment