Monday 14 July 2014

The IDEA

Hi everybody..
..because Im so lucky and there is a huge amount of you who  want to stay in contact with me and who are curious whats going on i have decided to create a blog. So here we are - hopefully you will like it (and I will manage to update regulary ;) ) I would like to write most of the post in english and czech at once so really all can read it.. :) Have fun..
PS. yeah, the grammar might not be proper all the time (especially in english) but that is not the purpose of this blog.. I appologize if it disturbs you..

Zdravím všechny..
..jelikož mám takové štěstí a mnoho z Vás by rádo zůstalo v kontaktu se mnou a zároveň jste zvědaví, co se zrovna děje, rozhodla jsem se založit blog. Takže se do toho pouštím - doufám, že se Vám bude líbit (a mě e snad podaří jej pravidelně doplňovat ;) ) Ráda bych většinu příspěvků psala v angličtině i v češtině, aby si je opravdu každý z Vás mohl přečíst.. :) Bavte se..
PS. ano, gramatika nebude pravděpodobně vždy správná, nicméně to není účelem tohoto blogu.. Omlouvám se předem všem, kterým to vadí..

No comments:

Post a Comment