Wednesday 3 December 2014

Last days.. Poslední dny..

EN

On tuesday we had visited Ikea with Ivanka. She was moving so in need of some practical pieces in her household. I was invited for a lovely breakfast as you can see ;) and yep we found all needed and even managed to drive everything to her new place in Torre del Mar. I was happy to see its really a cool one. 
During those days I have started a new meditation as well.. its with all those beautiful stuffs (viz photo). It has been very interesting.. Many many thanks especially to Lucinka Plavjaníková - for the amazing cloth, and Irina Korženevskaja - for the beautiful mala.

CZ

V úterý jsme s Ivankou navštívily Ikeu.Stěhovala se, a tak potřebovala pár praktických věciček do domáctnosti. Byla jsem pozvaná na skvělou snídani, jak můžete vidět ;) a ano, našly jsme všechno, co byla potřeba, a dokonce jsme to zvládly dovézt do jejího nového hnízdečka v Torre del Mar. Bylo hezké vidět, že je to vážně cool místo. 
Během posledních dní jsem také začala s novou meditací.. je se všemi těmi krásnými věcmi (viz foto). I je moc zajímavá.. Moc a moc díků hlavně Lucince Plavjaníkové - za nádhernou látku, a Irině Korženevskaje - za krásnou málu.
 
,, 
Breakfast in Ikea with Ivanka.. Snídaně s Ivankou v Ikee..
 
Clouds - blanket on the La Marroma.. Peřina z mraků na La Marromě..
  
New meditation - mandala.. Nová meditace - mandala.. 

No comments:

Post a Comment