Wednesday 3 December 2014

Statue filling with Dáša and Stanley.. Plnění sošek s Dášou a Stanlym..

EN

 Approximately 24.11.-30.11. we had been having a statue filling weeked in Karma Guen under the perfect guidance of Dáša and Stanley from Czech. I have to say all the friends engaged during those days did an incredible job. We had far more statues than had been our capacity and they managed to fill much more than would be "normal". Really they were working all days and some of them even during nights too. My admiration guys..
I participated basically with mantra rolling during the last days mostly. At one point its beautiful work - all the process. On the other its impressive how complicated it is.

CZ

Zhruba mezi 24.11.-30.11. jsme měli v Karma Guenu víkend plnění sošek, pod dokonalým vedením Dáši a Stanleyho z Čech. Musím říci, že všichni kamarádi, kteří se během těchto dnů zapojili, odvedli neuvěřitelnou práci. Měli jsme mnohem více sošek než byli naše možnosti a oni zvládli naplnit mnohem více než "normálně". Vážně pracovali celé dny a někteří i po nocích. Můj hluboký obdiv.
Zapojila jsem se převážně při rolování manter poslední tři dni. Na jednu stranu je celý proces krásná práce. Na druhou stranu je působivé, jak je ten proces komplikovaný. 
 
 
Friends during the work.. kamarádi při práci.. 
 
A few of statues before filling.. Několik sošek před plněním..
 
Mantra rolling - up, the very process of filling - down.. 
Rolování manter - nahoře, samotný proces plnění - dole..  

Dáša consecrating us into secrets of statue filling - up, all together filling a statue base - down..
Dáša zasvědcující nás do tajemství plnění sošek - nahoře, všichni dohromady plníme základnu sošky - dole.  

No comments:

Post a Comment