Friday 6 March 2015

Uruquay entices.. Uruquay láká..

EN

So it looks since I decided to be healthy - it got boring to be the sick one, you know ;) - it work out. I´ve been very well last two days.
We had interesting host yesterday from Uruquay. Monika. We talked a bit and once she heard I´m about to go to Argentina I got an invitation to come to Montevideo, cool, eh?! She is not buddhist but interested in this life approach. She is a broadcaster on radio in Montevideo. And a lovely person. And since we (diamond way buddhism) have a reatreat centre in Uruquay anyway.. hihi.. it is quite possible there will happen something.. :-)

CZ

Takže to vypadá, že co jsem se rozhodla být zdravá - už to bylo nudný být chcípáček, chápete ;) - funguje to. Poslední dva dny je mi dobře. 
Včera jsme měli zajímavého hosta z Uruquaje. Moniku Chvilku jsme se bavily a jakmile slyšela, že se chystám do Argentiny, byla jsem pozvaná do Montevidea, dost dobrý že?! Není budhistka, ale zajímá se o tenhle životní přístup. Je hlasatelkou v rádiu v Montevideu. A kouzelná osoba. A jelikož máme stejně v Uruquai (v rámci center budhismu diamantové cesty) retreatové centrum.. hihi.. je dost pravděpodobné, že spolu něco spácháme.. :-)

. 
Sun shining, shared work, girls and a lot of malas.. and  first beer after three weeks :-D ..
Slunce září, společná práce, holky a spousta mál.. a první pivo po třech týdnech :-D ..

.. and counting.. 
..a počítáme.. 
 
Friends! ..Alejandro with Monika - Uruquay power ;) // after meditation..we getting wild.. :-D
Přátelé! ..Alejandro s Monikou - Uruquajská síla ;) // po meditaci..divočíme.. :-D
 
Full moon.. In those moments I really miss good camera.. you should see the moon for real... its so huge here and simply beautiful..
Úplněk.. V těchto chvílích opravdu postrádám dobrej foťák..měli byste ten měsíc vidět naživo..je tu tak obrovský a jednoduše krásný..

My new mandala treasure. it fits perfectly in it.. thanks Terezka! 
Moje nové poklady do mandaly.. zapadají dokonale.. děkuji Terezko!
 

No comments:

Post a Comment