Thursday 23 October 2014

Visiting CZ soon.. :) Brzy na návštěvu do ČR.. :)

EN

More less in two weeks Im going to visit Czech again! Because my sister with her little boy is there and I would love to meet my little nephew and spend some time with them. Im really excited about him, about her being a mother and Franta (her husband) being a father.. about the whole family being influenced by this event and happy for our little boy.. ;)
So the important dates - 6th of November Im on the plane to Czech and 20th of November I will fly back to KG. I have the possibility to stay here in Karma Guen till the middle of January and I will happilly take it :)

CZ

Asi tak za dva týdny se chystám zase na návštěvu do Čech! Protože je tam moje sestřička s jejím chlapečkem a já bych hrozně ráda poznala svého malého synovce a strávila s nimi nějaký čas. Jsem celá natěšená, až ho potkám, také na mojí sestru v roli matky a Frantu (její manžel) v roli otce.. a vůbec na celou rodinu ovlivněnou touto událostí a šťastnou za našeho maličkýho.. ;)
Takže důležitá data - 6tého listopadu budu v letadle do Čech a 20tého listopadu na cestě zpátky do KG. Mám možnost zůstat tady v Karma Guenu do poloviny ledna a moc ráda ji využiji :)


No comments:

Post a Comment