Saturday 18 July 2015

Colonia.. part II. // část II.

EN

Eventually I remembered to show you the rest of our Colonia pictures. Enjoy..

CZ

Konečně jsem si vzpomněla ukázat Vám tu zbytek našich obrázků z Colonie. Užijte si je..

We are continuing our city seeing taking a bus to the other side of the little city.. with the start next to a monumental and a sadly delapidated Plaza de Torros (right up)
Vydáváme se na výlet autobusem na druhou stranu městečka.. počátek tedy u monumentálního a smutně zchátralého Plaza de Torros (vpravo nahoře).. 

 My captain is looking for the RIGHT direction.. and you see? He found it! ;) ..so we can settle off to a relax walk with a pipe ready.. 
Můj kapitán hledá SPRÁVNÝ směr..a vidíte? Našel ho! ;) ..a můžeme se vydat na klidnou procházku s připravenou fajfkou..  

 Strange combination of a new house and old fence - left up, Fronton euscaro (a house with the sun right on the next pic) = a huge house/hall for playing a "squash" like game, a kiosk with Pilsen - uruguaian beer :-D ..
Zvláštní kombinace nového domu a starého plotu - levo nahoře, Fronton euscaro (dům se sluncem hned vedle na obrázku) = veliký dům/hala na hraní něco jako "squashe", kiosek s pivem Pilsen - urugvajské pivo :-D ..

 River beach.. all was perfect - the sun, the place, the company, the pipe.. :-)
Říční pláž.. vše bylo dokonalé - slunce, místo, společnost, fajfka.. :-)

 An eucalyptus trees, with outer grills on the second  pic.. a pension in "winter look" and a bit of playing on the beach.. :-)
Lesík z eukalyptů, s venkovními grily na druhém obrázku.. penzionek v "zímním vzhledu" a trocha plážových hrátek.. :-)

We were walking on the coast the way back to our pension. Lovely.. 
Zpátky do našeho pensionu jsme se prošli podél pobřeží. Kouzelné..

..and we managed to catch the sunset on the pier.. and yes, as the sunsets usually are, it was exactly that much disgustingly kitschy and romantic.. oooh.. 
..a stihli jsme perfektní západ slunce na molu.. ano, jak západy slunce bývají, bylo to přesně takhle nechutně kýčovité a romantické..  oooh.. 

 Enlightened <3
Osvícení <3

... 

 One more pic with view on the other side of the pier.. a lovely fire in the beer pub we hang out that night.. and a night street.. I looove lanterns.. 
Ještě jeden obrázek s pohledem na druhou stranu mola.. úžasný oheň v pivním baru, kam jsme zašli večer.. a noční ulice.. milujuuuu lucerny.. 

 Breakfast.. we were the only ones.. it was very nice only it get cold the second day  :-o One more look at our room..
Snídaně, byli jsme tam jediní.. byla moc dobrá, akorát byla zima, další den se ochladilo :-o Ještě jeden obrázek našeho pokoje.. 

Raining! Slowly we are going to have a lunch.. and it starts to rain.. so we are faster.. and faster.. :-D 
I loved it because it looked almost like an Ireland :-) <3
 Prší! Vydáváme se pomalu na jídlo.. a začíná pršet.. tak rychleji.. a rychleji. :-D
Já byla nadšená, vypadalo to jako v Irsku :-) <3

 A bit of a museum impressions - Sebastian with a ship model // ceramic beer botles // porcelain mate // a sign of Uruguay // evolution and dog posters // TOTALLY BREATH TAKING AVIATIC EXPOSITION.. 
Trocha zážitků z muzeí - Sebastian s modelem lodi // keramické lahve na pivo // porcelánové mate // znak Uruguaye // plakáty o evoluci a psích plemenech // ABSOLUTNĚ DECH BEROUCÍ EXPOZICE PTÁKŮ.. 
  
The seek for museums were quite a challenge ;) One of it didn´t actually exist except of a note on the (closed) door in the middle of nowhere, other was a unbeliavably tasteless mixture exposition of everything/nothing.. After we finished in our favorite restaurant again -with this amazing chocolate cake in the end.. down middle pic is the last coffee before leaving back home. 
Hledání muzeí byla docela výzva ;) Jedno z nich vlastně vůbec neexistovalo kromě cedulky na (zavřených) dveřích uprostřed ničeho, další byla neuvěřitelně nevkusná směsice výstavy všeho/ničeho.. Poté jsme skončili v naší oblíbené restauraci - s tímhle úžasným čokoládovým dortem na konec.. dole uprostřed je obrázek poslední kávy před tím, než jsme se vydali zpět domů.. 

No comments:

Post a Comment