Monday 27 July 2015

There is every time a reason to celebrate..something ;-) // Důvod..k oslavě..se vždy najde.. ;-)

EN

There are few beautul memory pictures for you.. as is said in the title - there is always a reason to celebrate - either a time with lovely friend or a family or finishing a task, a deal, a study.. or just the beautiful day.. you know..

CZ

Tady je pro Vás několik krásných obrázků se vzpomínkami.. jak je řečeno v názvu - důvod k oslavě se vždycky najde - ať jsou to chvíle s milými přáteli či rodinou nebo dokončení úkolu, dohody, studia.. a nebo prostě jen krásný den.. však víte.. 

Edgardo is back.. ! :-D ..Sebastian´s cool uncle came back from a visit in Europe.. we shared a nice evening with picada and my dear man finally got his most favorite snuffs.. 
Edgardo je zpátky.. ! :-D ..Sebastiánův boží strýček se vrátil z návštěvy v Evropě.. strávili jsme pěkný večer s pikádou (něco jako obložené talíře a jednohubky - vidíte sami) a můj drahý konečně dostal svůj oblíbený šňupací tabák..  

There is a loooot of those flyers all over Buenos Aires, every one is different and all are the same ;) One can see often a person glueing them on all possible surfaces like trash bins, light pole, shutters etc.. vivat physical love :-)))
V celém Buenos Aires je spooooustaaaa těchto letáčků, každý je jiný a všechny jsou stejné ;) Člověk může často vidět osobu lepící je všude, kde je to možné - na odpadkové kontejnery, sloupy světel, ochranné okenice atd.. ať žije fyzická láska :-)))  

The best empanadas are told to be from the North of Argentina - alias Tucumán region.. so we went to find them in BA.. I definitely love this food!
Říká se, že nejlepší empanády dělají na severu Argentiny - neboli v oblasti Tucumán.. takže jsme se na ně vydali v BA.. Rozhodně tohle jídlo miluju!

Sebastian and beer... (with empanadas you simply NEED a beer, see?) ..((I really liked this T-shirt on him <3 ))
Sebastian a pivo.. (s emapanadami prostě MUSÍTE mít pivo, chápete?)..((Vážně se mi na něm tohle tričko líbilo <3 ))

Exams passed! The appropriate reward is needed.. alias Sebastian looking for and finding a perfect book for fun.. (yeah, some jazz connected autobiography.. its a personal question how much this is considered to be a book for fun I understand.. actually the book is really nice as far as I can guess ;) )
Zkoušky úspěšně zvládnuty! Ta správná odměna je nezbytná.. neboli Sebastian hledající a nacházející dokonalou zábavnou knihu.. (yeah, nějakou jazz propojenou autobiografii.. je osobní otázkou do jaké míry je tohle považováno za zábavnou knihu, rozumím.. ve skutečnosti je ta knížka vážně pěkná, alespoň nakolik mohu posoudit ;) )

And yes - we meditate as well... this is how it sometimes looks like - the responsible one is doing the work and the ...ehm.. second responsible one - of course - is taking pictures.. hihi.. 
A ano - také meditujeme.. takhle to někdy vypadá - ten zodpovědný odvádí práci a ten... ehm.. druhý zodpovědný - samozřejmě  - dělá fotky.. hihi.. 

No comments:

Post a Comment