Thursday 29 January 2015

Spring is coming.. Jaro přichází..

EN

Somehow i cannot keep much in track with you again last weeks.. so at least few impression of last week or two.. It really felt the spring was coming a week ago for few days.. now again a bit more winter "taste" in the air.. Peter told me the February is still winter here so far.. ehm, winter..they call it like that,hihi.. :D ..(put it in normal terms, its something between cold summer and mild autumn.. ;) )
In the huge herd of sheep/goats moving around our place there appeared this totally cute one.. he is so interesting mixture of colours and shape since almost all of the animals are white (understand - brown from the dirt) and "normal".. 

CZ

Zase se mi nějak nedaří být s Vámi pravidelně v kontaktu poslední týdny.. tak alespoň několik dojmů z posledního týdne, dvou.. Před týdnem už to vypadalo, že je ve vzduchu cítít jaro.. teď máme ale opět ještě ve vzduchu zimu.. Peter mi řekl, že únor je tu ještě pořád zima... ehm, zima.. oni to tak nazývají, hihi.. :D ..(nazýváno pravými jmény, je to něco mezi studeným létem a mírným podzimem.. ;) )
V velkém stádu ovcí/koz, které se tu kolem nás prochází se objevil tenhle roztomiloučký kozlík.. je takovou zajímavou směsicí barev a tvarů, když vezmeme v potaz, že většina zvířat ve stádu je bílá (rozuměj - hnědá od špíny) a "normální"..

 
Blossoming trees all around.. Kvetoucí stromy všude kolem..

My favorite cutest one.. oooohhh... <3
 Můj oblíbený nejroztomilejší.. oooohhh.. <3
 
We were honoured by a visit of Nik Sabev and spent a great time with him..
Měli jsme tu čest mít tu na návštěvě Nika Sabeva a moc jsme si to užili..
  
My new treasure in mandala, another beautiful gift from Anna.. :-)
Moje nové poklady do mandaly, další krásný dárek od Anny.. :-) 
We had a meditation in Chinese! Thanks to Luo our Chinese beauty ..first two minutes we could not stop laughting since its so different .. was really interesting experience.. ;) 
Měli jsme meditaci v čínštině! Díky Luo, naší čínské krásce.. první dvě minuty jsme nemohli zastavit salvy smíchu, ale nakonec to byla vážně zajímavá zkušenost.. 

No comments:

Post a Comment