Wednesday 4 February 2015

Under the misty mountains.. :-) Pod mlhavými horami.. :)

EN

Yesterday we had such a magical clouds around.. already whole week is interesting weather.  Friday, saturday and sunday was so many rainbows all over.. "april" weather kind of.. It inspires one to watch Hobit, don´t you think so? :-D ..
On monday Anna and Luo left and tomorrow Micha, Lada, Markus and Ivo are leaving.. sooo.. things are changing.. and as with every change.. i feel bit sadness, bit fear and in the same time a curiousity and excitement from what is coming..???

CZ

Včera jsme měli magický výhled, tedy více než normálně, mraky jsou někdy neuvěřitelné.. už celý týden je zajímavé počasí.. pátek, sobota a neděle bylo všude kolem tolik duh.. takové "aprílové" počasí.. Člověka to inspiruje podívat se na Hobita, nemyslíte? :-D 
V pondělí odjely Anna a Luo a zítra odjíždí Micha, Lada, Markus a Ivo.. taáákže.. věci se mění.. a jako s každou změnou, cítím trošku smutku, trochu se bojím a zároveň jsem zvědavá a cítím vzrušení z toho, co přichází... ???

2 comments:

  1. To je výhled Pájíku. :-) Nádhera.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Viď? Paráda.. taková nekonečná televize.. už na to koukám pár měsíců a stále jsem každý den ohromena tou krásou a jinakostí..

      Delete