Saturday 28 February 2015

Sexy Consciously Awake Women.. Sexy vědomě probuzená žena..

 EN

Friends.. i decided to share this article here with you because i just simply think it is "must read" stuff for everybody no matter the sex. Maybe you know it all maybe you aware but maybe it can give you inspiration, direction, hope..
...I was totally touched and astonished with this article...even more since I went through many of the realizations described below during last two months and.. just after shaping this out, just after i could actually see it, i met the consciously awaken man..

Sexy Consciously Awake Women: Who We Are, What We Want and Need From MEN

CZ

Přátelé.. rozhodla jsem se s Vámi sdílet tento článek, protože si prostě myslím, že je to "musíte číst" materiál, pro všechny nehledě na pohlaví. Možná všechno znáte, možná jste si vědomí, ale možná Vám to přinese inspiraci, směr, naději..
 ....byla jsem tímhle článkem zcela dojatá a pobouřená.. o to více, když jsem si během posledních dvou měsíců prošla mnoha z uvědomění si v něm popisovaných a... právě až po vyjasnění toho všeho, po té, co jsem to konečně dokázala vidět, jsem potkala vědomě probuzeného muže..

Sexy vědomě probuzená ženy: Kdo jsme, co chceme a potřebujeme od MUŽŮ

Kelly Marceau 
27. prosinec 2013
Ráda bych, aby má zranitelnost prozářila tímto kouskem.

Stává se to velice zřídka, že nechám svého strážce padnout a mluvím ze srdce a ze své ženské podstaty. Moje maskulinní stránka byla ve vedení příliš dlouho. Ale teprve v poslední době jsem si uvědomila, jak tvrdou jsem se stala.
Někdo se mi na letmý okamžik objevil v životě, vypálil do vzduchu několik vážných náhledů na život a probudil ve mně spící ženskou stránku.
Tak tu dnes sedím, připravena sepsat scénář na téma, co to znamená ukázat svou zranitelnost. Jsem tu abych ukázala, že zranitelnost není ani slabost ani slabošství. Vyžaduje neuvěřitelnou odvahu a sílu.
Je to mé znovunavrácení z té „párty pipinky“. 
„Když se probudí spící žena, pohnou se pohoří“ čínské přísloví
Aby bylo jasno: výraz Vědomě probuzená může pro někoho z Vás být zavádějící. „Co to teda vlastně má znamenat a proč je to k sakru tak důležité?“
Řeknu to na rovinu. Když se nepotýkáte s vědomě probuzenými ženami, máte tu čest s bláznivými pipkami, ženami s emocionálními problémy a závažným problémem s nejistotou.

Muži: pokud milujete drama a ženy, které se koupají v nejistotě, nemáte s tímto článkem nic společného, nechystáte li se na změnu. Tento příspěvek by Vás mohl nakopnout. To je OK. Je to růst.

Ženy: Tento příspěvek by Vás mohl také nakopnout. Býti vědomě probuzenou ženou si vyžaduje projít těmito „kopanci“. Není to odpovědnost nikoho jiného než Vaše. Jestliže toto nechcete přijmout, přestaňte teď číst.

Ale jestliže Vy, čtenář, muž či žena, chcete růst k většímu uvědomění ve Vašich vztazích a životě, usaďte se ve Vašich sedadlech na dalších deset minut, jízda začíná. Chystám se tu ukázat pár smysluplných čísel.
Volba je Vaše.
Ještě než Vás zavedu přímo do jámy lvové, chci aby bylo jasno: KAŽDÝ má problémy. Muži. Ženy. Rozdíl tkví v uvědomění.
Ano, vědomě probuzený znamená sebe-uvědoměný. Je to úplný protiklad toho býti si vědomi sami sebe.
Bohužel, ať už je důvodem trauma z dětství, sexuální zneužívání, či mamka a taťka toho moc nenaučili o sebe respektu/hodnotě, větsina žen začíná tak trošku „mimo“.
Drsná realita je, že všechny ženy se musí plavit těmito vodami dokud se osobně nerozhodnou, jak chtějí sami sebe vidět. A často vidíme tento výsledek v nevědomé sebe-zášti.
Špatná rozhodnutí. Nezdravé vztahy. Nejistoty. Pochybnosti. Sebe-odsuzování. Porovnávání.
To jsou projevy sebe-zášti.
V mých 23 letech mi má romantická stránka života dávala zabrat. Vybírala jsem si muže, kteří byli ambiciózní a motivovaní. Temnou stránkou bylo, že to byli totální hovada. Měla jsem ráda muže, kteří byli vychytrale bystří. Je škoda, že někteří z těchto bláznů byli až příliš vychytralí i pro své vlastní dobro.
Pak jsem potkala Adama. Adam a já jsme zapadli. Rozhovory byly nekonečné. Žádné téma nebylo tabu. Jaká to byla úleva. Adam byl vědomě probuzeným mužem, prvním, kterého jsem ve svém životě potkala. Jeho sebe-uvědomění otevřelo můj vlastní svět k rozkvětu mého já. Ta část mého já, po které jsem po věčnost toužila.
Hluboko zakořeněné problémy se začaly objevovat. Před tím jsem vůbec netušila, jak velkou roli hraje v mé přítomnosti má minulost.
Naštěstí jedinou věcí, kterou jsem vzala za správný konec (a nepodělala ji), bylo mé hluboké odmítání jakkoli diskutovat o svých životních standartech. Takže namísto utíkání pryč jsem se ponořila do zkoumání a zpracovávání všech věcí, které jsem tak dlouho pohřbívala.
Má touha se probudit byla silnější než má touha zůstat nevědomá. Vydala jsem se do války se svými démony a vykonala svou práci, abych se stala více vědomě probuzenou lidskou bytostí.
Výběr procesu sebe-uvědomění byl tvrdý. Skutečné prozkoumání sebe sama a zranitelnosti vyžaduje odvahu, disciplínu a obrovskou sílu.
Je drsné pokoušet se o porozumění, dokud se utápíte ve vlastních výkalech a musíte najít cestu ven, než Vás to zcela pohltí.
Ale jste li jednou venku.. jste volní.

 

Řešení poruchy dnešních dní


Vědomě probuzené ženy nejsou Vaší průměrnou ženou.
Zvolily jsme si růst a vývoj sebe sama. Jsme hrdé na náš vlastní rozvoj. Noříme se do plamenů vlastních duší, emocionálních kopanců, minulých zranění, nedokonalostí, chyb či bolestí. Nebojíme se terapie nebo koučování. Nedovolíme strachu,aby za nás činil rozhodnutí.
Staráme se o své zdraví, postoj, styl a svazky. Ceníme si komunikace. Jsme rozumné (dokonce i když jsme naštvané). Přiznáme, když se mýlíme. Jsme ochotné prodiskutovat dané věci, po té co se zčeřená hladina uklidní.
Jsme krásné, ale ne bezchybné. Jsme uvědomělé, ale ne sobecké. Čas od času uklouzneme. Vlastníme, co je naše. Necháme Vás vlastnit to, co je Vaše. Jsme zdravé a příčetné. Blázníme a užíváme si. Propracováváme se skrze své stíny.
My, vědomě probuzené ženy, jsme materiál do vztahu. Jsme tip žen, které muži chtějí.
A tady je ta skutečnost, kterou teď už asi víte, nebo jste si ji právě uvědomili. Je také skutečností pro mnoho dalších žen.

Muži... MY VÁS POTŘEBUJEME.

Všechno ty kecy kolem „my Vás nepotřebujeme“ jsou jednou velkou podělanou lží.
Problémem je, že mnoho z Vás je ubohých, nespolehlivých, emocionálně zakrnělých a nepoužitelných k chození. Názor, že valná většina mužů jsou neandrtálci má své opodstatnění.
A je obtížné potřebovat (a chtít) neandrtálce bez úmyslu a schopnosti komunikovat s námi jako ženami. Potřebujeme muže, ne chlapce.
Od doby událostí kolem ženských svobod, ženy soupeřily o respekt a rovnost, kterou si zasluhujeme. Teprve teď ženy začínají doopravdy rozumět, jak všezastřešující mužské ego této naší velkolepé reality a historie poškodilo a poškozuje naši ženskou stránku.
Aktivity za ženské svobody udělaly z žen chlapice. Když ženy chtěly začít hrát s „velkými kluky“, musely jsme hrát mužskou hru. Musely jsme se ozbrojit. Obrátily jsme se k naší maskulinní podstatě pro sílu, abychom mohly účelně soupeřit v mužském světě, což nás zanechalo jako tvrdší, zahořklé a agresivní pipiny, které mají minimální či žádnou důvěru v emocionální vyzrálost nebo uznávání mužů.
A chlapi... jsme vážně sakra unavené z neustálého boje za právo býti viděny a oceňovány za velkolepost toho co a kdo jsme.
Chceme, abyste si sundali krytky z očí. Chceme, abyste se doopravdy chovali k ženám tak, jak chcete, aby se muži chovali k Vašim matkám, sestrám a dcerám.
Už jsme dobojovaly. Buď Vám to dojde, nebo ne.
Tak dnes, pro dobro všech žen, sundavám brnění a boxerské rukavice.
Už není více potřeba sebeobrany, abychom byly silné. My jsme SILNÉ.
Nebojíme se cítit. Jsme emocionálními bytostmi. Můžeme býti zraněné, a to je v pořádku. Nepožadujeme po muži, aby byl zodpovědný za naše emoce.
Chceme muže, který nás zvládne celé. Emocionálně vyspělé muže, kteří neutíkají pryč při pohledu na naši podstatu.
Vyvinuly jsme se skrze ohromné úsilí a odvahu postavit se čelem k bouřlivým vodám našich vlastních emocionálních končin a klimatů.
Nejsme vyvolené či sebe-ospravedlňující. Jsme sebejisté a milující. Především milujeme sebe.
Nejsme sobecké. Máme své hranice. Důvěřujeme své intuici.
A nemáme čas na emocionální padělky mužů.

 

Problém, kterému ženy čelí s některými muži


Pro vědomě probuzenou ženu není nic méně sexy než muž, který je emocionálně ve fázi chození na nočník. Tito muži nejsou muži. Jsou to chlapci.
A ženám, kteří si stále hrají s těmito chlapci, můžete se rozhodnout lépe. Je načase požadovat po těchto mužích vykročení a zahájení své mužnosti.
Je velký rozdíl v MUŽI, který může využívat své chlapecké duše a být hravý, milující, vtipný a nesnesitelný, a muži, jehož emocionální inteligence je rovna úrovni náctiletého kluka.

3 znaky toho, že muž je emocionálně ve fázi chození na nočník

  1. Nikdy neprozkoumával své emocionální končiny či nepracoval na svém vnitřním rozvoji, nikdy neprošel větší terapií nebo osobním a emocionálním koučováním.
  2. Nepřivlastňuje si svou hroudu. Očekává od ostatních potýkat se s jeho emocionálními problémy, kopanci, nevyřešenými věcmi z dětství nebo dopady nefunkční rodiny.
  3. Je nejistý a přenáší svůj strach a emocionální zranění na Vás, ale snaží se to otočit tak, že Vy jste ten, kdo má problémy.
Emocionálně zakrněli muži jsou v naší kultuře epidemií. Mnoho z těchto emocionálně zakrnělých chlapů má úžasné osobnosti. Faktickým problémem zůstává, že jsou dost dobrý v každém ohledu kromě toho, jak se rozhodli vypořádávat se svými emocemi.
Všechny ženy se v nějaké fázi vývoje s těmito typy potkávají, dokud nezmoudří.
Proč? Protože nežijeme v kultuře, kde by emocionální inteligence mužů byla převážně výborná, a často to lidem zabere nějako dobu než jsou schopni vidět ostatní takové, jací skutečně jsou.
Mnoho žen je tak vyprahlá po svazku, že začnou hledat výmluvy. Sváží se v několikaroční milostné aféře ačkoli VAROVNÉ SIGNÁLY blikaly po celou dobu.
Dámy! Přestaňte se zamilovávat do mužského potenciálu. Příliš mnoho žen chce být s představou, kdo muž je. Obětují hlubokou emocionální blízkost a zvolí si dobrý vzhled a žhavý sex, a poté si stěžují, když vztah ztroskotá..
Jestliže má Vás partner velký emocionální problém (právě jako některý z těch, které jsem právě vyzdvihla), budete dělat chůvu, hrát mamku a žít s bolestí hlavy ohromnější než život.
Do té doby dokud je ochoten se sám od sebe propracovat skrze svoji hroudu, bez toho, abyste ho do toho uvrtávaly. Ta touha musí přijít zevnitř jeho nitra, ne od Vás. Je načase vybrat si muže, kteří oceňují růst. Už se nebudeme více upisovat k jednostranému vztahu. To nás zanechává zahořklé, naštvané a nenaplněné.
Již jsme v této řece byly až až. Nehledáme zklamání. Hledáme někoho, kdo se dokáže postavit. Chceme muže, kteří nás motivují k růstu.
Nedošla jsem až sem, abych zůstala stejná. Vy ano?
Je to rozhodnutí, které musíme učinit každý den. Je to děsivé. Musíme se tomu postavit. Můžeme si zvolit strach – nebo si můžeme zvolit život, po kterém toužíme a který si přejeme prožívat.
Nedožadujeme se dokonalosti, ale naše standarty přetrvávají vysoké.

No comments:

Post a Comment