Thursday 20 August 2015

In the realm of Radical Forgiveness.. Ve světě Radikálního odpuštění..

EN

It might sound weird or as too heavy expression nevertheless Radical Forgiveness is a book title. Again as Im the lucky one I have got a recomendation (from an amazing Russian wisdom called Anna) to have a look at this book and work with it since it contains as well a few worksheets and advices how to work with them. If you wonder what the h.. is it all about - you may be suprise when I tell you it is about forgiving ;-) . Simply the title is pretty self explaining.
You might be thinking why do I share this with you? Well it seems to be one of the best tools to get in charge of our lifes. Colin Tipping is giving us a super simple yet powerfull way how to work on our issues. Be it a serious life problem or just a tiny annoying detail of your day. All is connected and of hight importence. All is you.
So if you think about changing something in your life and you are ready to give it some efford you should definitely have a look at this book too (and do not be so silly as me being lazy or not finding time to download/buy it and then even begin to read :-o ;-) ) As far as I know there is an english pdf for free here: http://www.radicalforgiveness.com/wp-content/uploads/2013/09/Radical-Forgiveness-EBook.pdf
as well a spanish pdf free version here: http://www.healing-haven.com/support-files/el-perdon-radical-ed-feb2014.pdf
I do not know about other translations (if you find some other language - full book - can you share with us?) but for sure you can buy this book almost in all of the languages. It is really spreading out..
More languages - version of the worksheets are here: http://dietippingmethode.de/colin-tippings-radical-forgiveness-worksheet-in-9-different-languages/
I would be really pleased and honoured if you share with me your experience with this book. Im just on the beginning of the work and of course its kicking.. :-D ..but somehow it feels good..
Enjoy!

CZ

Může to znít dost divně nebo jako moc silný výraz nicméně Radikální Odpuštění je název knihy. Opět jsem ta šťastná jelikož jsem dostala doporučení (od úžasné moudrousti z Ruska jménem Anna) podívat se na tuhle knihu a pracovat s ní, protože její součástí je také několik pracovních listů a návod, jak pracovat s nimi. Pokud se divíte, co je tohle všechno k...  zač - jistě Vás překvapí, když Vám prozradím, že o odpouštění ;-) . Jednoduše, název je velice sebe vypovídající.
Asi si říkáte, proč s Vámi tohle sdílím. Jednoduše proto, že tohle vypadá jako jedno z nejlepších nástrojů, jak se dostat do vedení našich životů. Colin Tipping nás tu dává skvělý snadný ale účinný způsob, jak pracovat se svými problémy. Ať je to již vážný životni problém nebo prostě jenom nepodstatný rozčilující detail v průběhu dne. Vše je propojeno a důležité. Všechno jste to Vy.
Takže pokud přemýšlíte o nějaké životní změně a jste připraveni do toho vložit své úsilí, měli byste se také rozhodně podívat na tuhle knihu (a nebuďte tak hloupí jako já, že jsem byla líná či nemohla najít čas ji stáhnout a dokonce ani začít ji číst :-o ;-) )  Pokud vím, tak je tu zdarma pdf verze v angličtině (viz výše), také ve španělštině (viz výše). Nevím o dalších překladech (jestli najdete nějaký další jazyk - celou knihu - můžete s námi sdílet?), ale jistě si tuhle knihu můžete koupit ve všech možných jazycích. Je vážně rozšířená.. Překlady pracovních listů do více jazyků jsou také na odkazu výše.
Budu opravdu potěšena a bude mi ctí, když se mnou budete sdílet Vaše zkušenosti s touto knihou. Já s ní akorát začínám pracovat a je to samozřejmě nakopávací.. :-D .. ale nějak to není špatné..
Užijte si to!

There is already more editions of the book on the market nevertheless I like this cover most.. ;)
Už je k dostání více vydání této knihy, každopádně mě si líbí tahle vazba.. ;)

Yepeeee....... ! ... ehm.. :-)
Jupííííí.... !...... ehm.. :-)

No comments:

Post a Comment