Thursday 27 August 2015

In the search for work and similar affairs .. Hledání práce a podobné záležitosti..

EN

In the search for work. During last months I´m trying to find what to do "here and now" and meanwhile to find any mean of income (well, let´s say not really ANY as such.. :-P ). Sounds nice eh? Yep. Only nothing really is happening so far.. :-D In some moments it makes me worried but usually I´m just enjoying the time for myself and to do simple things. Of course it is thanks to my great man who takes care about me.
I´m really curious what will finally come. I realized lately I do enjoy translating a lot or writing in English or transcribing.. That is as well possible way of earning some money online. Once it has already looked promisingly, but.. :-) As well I would be very interested to do some guide - work. Here in Buenos Aires as tourists guide is pretty soliciting. Even more cool would be guide through the country.. There is still many questions around all the possibilities like if I trully need papers for the particular types of work or if I need to study more or how to find the right contact.. Anyway I´m going slowly through it with a great help of my (mostly sangha) friends here.
But I must not forget I have already gotten my first job here! I´m taking care about a lovely apartment of Sebastian´s uncle. He wants to hire it to tourists, and he asked me to manage the whole process. It is a pleasure the more the place really is beautiful. Have a look at my profile here (I hope you are able to see something?):
www.airbnb.com/c/pavlal1?s=8
I´m really excited about making it nicer for the visitors and about the actual contact with them.

CZ

V procesu hledání práce. Během posledních měsíců se snažím zjistit, co dělat "tady a teď", a  mezitím taky najít jakýkoli způsob příjmu.. (no dobře, asi ne zrovna jakýkoli.. :-P ) Zní to dobře, ne? Jo. Akorát se zatím pořád nic doopravdy neděje... :-D Jsou chvíle, kdy mi to dělá starosti, ale většinou si prostě užívám čas, který mám sama pro sebe, a dělání obyčejných věcí.. To je samozřejmě díky mému skvělému chlapovi, co se o mě stará..
Jsem vážně zvědavá, co se nakonec objeví. V poslední době jsem si uvědomila, že mi vážně hodně baví překlady nebo psaní v angličtině či transkribce.. To je také jeden z možných způsobů vydělání peněz online. Jednou to již vypadalo nadějně, ale.. :-) Také by mi velice zajímalo a bavilo dělat průvodce. Nabízi se průvodce po Buenos Aires. Ještě dokonalejší by byl průvodce po téhle zemi.. Zůstává stále spousty nezodpovězených otázek kolem všech těch možností jako jestli doopravdy potřebuji mít papíry, abych mohla dělat daný tip práce, jestli potřebuji dále studovat či jak najít ten správný kontakt.. Každopádně se tím pomalu prokousávám s velkou pomocí mých zdejších (převážně sangha) přátel.
Ale nesmím zapomenout, že jsem již vlastně dostala svou první práci tady! Starám se o krásný apartmán Sebastianovo strýčka. Chce jej pronajímat turistům a požádal mě, abych to celé zařídila. Je to potěšení a o to více, že to místo je vážně kouzelné. Podívejte se na můj profil tady (doufám, že můžete něco vidět?):
www.airbnb.com/c/pavlal1?s=8
Jsem vážně nadšená z celého toho krášlení pro návštěvníky a z potkání se s nimi.


The main bedroom with its bathroom.. 
Hlavní ložnice s vlastní koupelnou.. 

Kitchen, a little hall in the middle of the apartment and a dining table in the living room.. 
Kuchyně, malá hala uprostřed apartmánu a jídelní stůl v obýváku.. 

 Living room.. simply yet beautiful..
Obývací pokoj.. krásný ve své jednoduchosti.. 

 Entrance door and the building stairs, small bedroom and few more details around the place.. 
Vstupní dveře a schodiště v domě, malá ložnice a pár dalších detailů z místa.. 

 Outside.. in front of the building.. the balcony view.. 
Venku.. před domem.. výhled z balkonu.. 

No comments:

Post a Comment